söndag 28 april 2013

I stan där jag bott är man någon eller ingen alls, mamma sa ha tålamod och du kommer ta dig nånstans

Är så himla deppig just nu, känner mig så himla trött och less på allting. Är less på att alltid vara mer eller mindre sjuk, har varit så himla förkyld nu ända sedan i Onsdags, vill bara få känna mig frisk i mer än 2 veckor för en gångs skull, tror inte det hänt sen Thailand typ. Har nog aldrig mått så bra, behöver verkligen sol och värme för att må bra. Klarar inte av kylan och all stress som jag har hela tiden, skulle verkligen behöva bara få åka iväg och bara ta hand om mig själv ett tag. Bara få må riktigt bra.
Får också sån himla stress över livet, måste ta tag i körkortet nu, träna, börja leva hälsosamt och ta vara på livet ordentligt.  Känns som att det bara är så himla mycket just nu som jag måste göra, kanske allra mest för min egen skull. För att slippa känna ångest och stress över så mycket.

Har i alla fall haft en så himla mysig helg, igår var vi hemma hos Karoline som har fyllt 20, myste med ost, kex, vin och finaste tjejerna. Troligen den mysigaste kvällen på riktigt länge. Åkte hem tidigt med Jonas och tyckte det var så himla skönt att inte vakna upp bakis. Ska seriöst sluta dricka på riktigt. Så jävla ovärt.
Idag har jag myst med Linnda och Tove hela dagen, så himla mysigt det med.
Nu ska jag försöka sova, själv. Hatar verkligen att sova själv. Det är en av de värsta sakerna jag vet.

Saknar också min älskade storebror så himla mycket.
Här är i alla fall min personliga favoritbild på oss tillsammans. Så sjukt jävla ful.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar