söndag 11 mars 2012

I got ninety-nine problems but a bitch ain't one

Jag har varken orkat eller haft tid till att bloggat nu på länge, too busy woman helt enkelt
Men senaste veckan har varit helt superduperbra, lovet började med middag på eastern och att få firas av dom allra bästa tjejerna som finns, sen fortsatte det med en födelsedag, massa fina presenter, att firas av släkten och vänner igen och allt annat fint som hör till födelsedagar, sen åkte jag iväg några dagar tillsammans med Caroline, Malin och Rännan till StorSweg också, där vi spenderade några mysiga dygn i Carolines stuga.
Resten av lovet har pendlat mellan att plugga lite, haft en mysig dag med shopping, middag och bio tillsammans med världens bästa Emilia, någon utgång och självklart har också många kvällar spenderats hemma i Elins soffa tillsammans med hon, Emma och Veronica Mars.
Alltså har jag med andra ord haft ett sjukt underbart lov.

Nu sitter jag vid datorn med citronvatten och mina älskade solroskärnor som jag är sjukt beroende av, så sjukt gott <3
Ska i alla fall ägna resten av den här söndagen till massa projektarbetsplugg, i morgon börjar skolan igen och förutom när jag är där kommer jag nog i stort sätt sitta inne med mitt pa ända fram tills på onsdag när det ska redovisas, LOVELIFE.
Har tagit massa bilder under hela lovet faktiskt, lovar att lägga ut dom senare, tills dess får ni ett pix på ingen annan än le moiii, bara för att jag är så jävla jävla SNYGG.

love yaa alll
PoK

1 kommentar:

  1. good girl! pluggaaaaa!
    det är värt det ;)

    SvaraRadera