torsdag 13 december 2012

Idag har jag börjat återgått till det normala livet igen efter först en veckas feber och förkylning och inte nog med det 3 dagars ögoninflammation, jobbat och det kändes överdrivet slitsamt när jag 07.00 imorse klev in på dagis, ännu mera tillbaks till verkligheten kändes det när en unge spyr ner hela mig efter frukost........Men förutom det så var det väldigt mysigt med luciamys och sånt. 
Kom hem och hittade en bästa vän som satt vid köksbordet och chillade med kaffe, har sedan dess varit med henne hela dagen och just nu ligger hon och sover på soffan här, haha.
Ikväll kommer min älskling till mig, sedan imorn jobbar jag ett 7-timmars pass och sen så kommer äntligen min älskade världens bästa storebror hem. Som jag saknar honom.


Längtar också så himla mycket tills nyår, det kommer bli så mysigt, underbart, kul, roligt och bäst. wiihiiiiii. Sen idag så är det också bara 21 dagar tills jag lämnar landet för att bara må finfint i solen och värmen under tre veckors tid. Känner att jag har mycket fint att se fram i mot nu, det kallar jag underbart. 


2 kommentarer:

  1. Haha, tack för sovstunden rariiing ;)

    SvaraRadera
  2. läääängtar!!! Thailand thailand thailand

    SvaraRadera